Προσαρμοσμένος γερανός στυλοβατών ταλάντευσης γερανών φλόκων Luffing με τον ηλεκτρικό ανελκυστήρα

1 σύνολο
MOQ
$1,000.00(>=1 Sets)
τιμή
Προσαρμοσμένος γερανός στυλοβατών ταλάντευσης γερανών φλόκων Luffing με τον ηλεκτρικό ανελκυστήρα
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Γερανός φλόκων
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: Καταστήματα οικοδομικού υλικού, καταστήματα επισκευής μηχανημάτων, εγκαταστάσεις κατασκευής, τρόφιμα
Θέση αιθουσών εκθέσεως: Κανένας
Τηλεοπτική εξερχόμενος-επιθεώρηση: Παρεχόμενος
Έκθεση δοκιμής μηχανημάτων: Παρεχόμενος
Τύπος μάρκετινγκ: Συνηθισμένο προϊόν
Εξουσιοδότηση των τμημάτων πυρήνων: 1,5 έτη
Τμήματα πυρήνων: Ρουλεμάν, κιβώτιο ταχυτήτων, μηχανή, εργαλείο
Όρος: Νέος
Εφαρμογή: εγκαταστάσεις, αποθήκες εμπορευμάτων και ect.
Εκτιμημένη ικανότητα φόρτωσης: 0.25-5T
Εκτιμημένη στιγμή ανύψωσης: Άλλοι
Μέγιστο ύψος ανύψωσης: 6m
Έκταση: 5m
Εξουσιοδότηση: 1,5 έτη
Βάρος (κλ): 5200 κλ
Όνομα προϊόντων: Προσαρμοσμένος γερανός φλόκων στυλοβατών ταλάντευσης με τον ηλεκτρικό ανελκυστήρα σχοινιών καλωδίων
Έλεγχος: Εγχειρίδιο, έλεγχος κρεμαστών κοσμημάτων με τα κουμπιά ή τηλεχειρισμός
Τύπος: Γυρίζοντας γερανός βραχιόνων
Ανυψωτικός μηχανισμός: Ανελκυστήρας Elctrical
Ανύψωση του μηχανισμού: Ανελκυστήρας ηλεκτρικός
Χαρακτηριστικό γνώρισμα γερανών: Δημοφιλής σταθερός στυλοβάτης Rotatory
Γωνία περιστροφής: 180 /270 το /360
Κύρια ηλεκτρικά μέρη: Siemens
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Ρεύμα-3Phase-220/380/400/415/440V-50/60Hz
Τύπος ανελκυστήρων: MD ΤΟΥ CD
Μετά από την υπηρεσία εξουσιοδότησης: Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, ανταλλακτικά, συντήρηση τομέων και υ
Τοπική θέση ServiceÂ: Κανένας
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Εγκατάσταση τομέων, που αναθέτει και που εκπαιδεύει, συντήρηση τομέων και υπηρεσία επισκευής, τηλεοπ
Πιστοποίηση: ISO CE CCC
Βασικές πληροφορίες
Πιστοποίηση: ISO CE CCC
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προσαρμοσμένος γερανός φλόκων στυλοβατών ταλάντευσης με τον ηλεκτρικό ανελκυστήρα σχοινιών καλωδίων:
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολο/σύνολα ανά Προσαρμοσμένος έτος γερανός φλόκων στυλοβατών ταλάντευσης με τον ηλεκτρικό
Περιγραφή προϊόντων
Περιγραφή προϊόντων
Έκταση
Μέχρι 50 "
Ικανότητα
Μέχρι 15 τόνοι
Άγγελος περιστροφής
360°
Ύψη βραχιόνων
Μέχρι 40 "
Ο προσαρμοσμένος γερανός φλόκων στυλοβατών ταλάντευσης με τον ηλεκτρικό ανελκυστήρα σχοινιών καλωδίων είναι πολύ ελκυστικός σε ένα περιβάλλον παραγωγής επειδή μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα εργαζομένων, να μειώσουν τους τραυματισμούς εργασιακών χώρων, και να βελτιώσουν την ασφάλεια. Είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστο και μπορεί επίσης να ζευγαρωθεί με τους γερανούς υπερυψωμένων γεφυρών για να μεγιστοποιήσει την παραγωγή.
Σχεδιάστε ένα σύστημα γερανών φλόκων που είναι το πιό οικονομικό και παραγωγικότερο για την αίτησή σας:
* Κύκλος καθήκοντος/ταξινόμηση: Επιλέγοντας τις σωστές βοήθειες ταξινόμησης κύκλων καθήκοντος ή υπηρεσιών εξασφαλίστε ότι τα συστατικά είναι αρκετά ανθεκτικά να αντισταθούν τις απαιτήσεις φορτίων και χρήσης.
* Τομέας της περιστροφής: Οι γερανοί??????????? και φλόκων ιστός-ύφους προσφέρουν την περιστροφή 360 βαθμού οι wall-mounted γερανοί προσφέρουν την περιστροφή 180 βαθμού.
* Ύψος κάτω από το βραχίονα: Η απόσταση από το πάτωμα underside του βραχίονα του γερανού φλόκων είναι το ύψος κάτω από το βραχίονα. Επίσης παράγοντας στο μέγεθος ανελκυστήρων και το ύψος ανύψωσης που απαιτούνται.
* Γενικό ύψος γερανών φλόκων: Παράγοντας σε οποιεσδήποτε συνδέσεις, όπως η ηλεκτρική είσοδος, έτσι ώστε ο γερανός θα είναι απαλλαγμένος από τις υπερυψωμένες παρεμποδίσεις.
* Η πραγματική λειτουργώντας έκταση χρειάστηκε: Η απόσταση εργασίας (ή γάντζων) είναι κατά προσέγγιση το μήκος του βραχίονα μείον το μήκος καροτσακιών ½ σε κάθε τέλος.
* Απαιτήσεις δύναμης: Θα χρειαστείτε τη δύναμη και για την κίνηση μηχανών του γερανού φλόκων σας, το καροτσάκι της, τον ανελκυστήρα της, ή τα τρία; Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι ηλεκτρική ή αέρας; Κατώτατο σημείο ή τοπ είσοδος; Εσωτερική ή υπαίθρια χρήση;
Προδιαγραφή
Συσκευασία & παράδοση
Για να εξασφαλίσουν καλύτερα την ασφάλεια των αγαθών σας, οι επαγγελματικές, φιλικές προς το περιβάλλον, κατάλληλες και αποδοτικές συσκευάζοντας υπηρεσίες θα παρασχεθούν:
1. Τα ηλεκτρικά μέρη είναι συσκευασμένα κοντά υψηλά - κλουβί ποιοτικού κοντραπλακέ, για να μειώσουν τη διαστρέβλωση στη μεταβίβαση. 2. Οι κύριες ακτίνες, οι ακτίνες και το καροτσάκι τελών/το βαρούλκο συσκευάζονται από υφαμένο το πλαστικό ύφασμα. Μπορεί να μειώσει το γδάρσιμο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. 3. Εάν το μέγεθος είναι κατάλληλο για το σκάφος εμπορευματοκιβωτίων, συνήθως από το εμπορευματοκιβώτιο. 4. Μεγάλο μέγεθος, συνήθως με το μαζικό σκάφος ή από το εμπορευματοκιβώτιο μετά από την αποκοπή.
 
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
 
Οι καλύψεις εργοστασίων 4.277-συν-μελών άνω των 1.430.000 τετραγωνικών μέτρων και έχουν ένα συνολικό προτέρημα CNY1.17billion. Οι 3.500-πρόσθετοι εξοπλισμοί επιτρέπουν στην επιχείρηση για να διευθύνουν ανεξάρτητα πάνω από 20 τεχνολογικές ροές, συμπεριλαμβανομένης της τόρνευσης, της άλεσης, του προγραμματισμού και της λείανσης. Ο 180-πρόσθετος μεσάζων και το τεχνικό προσωπικό senor είναι αρμόδιοι για την Ε&Α και την παραγωγή όλων των προϊόντων. Τα προϊόντα έχουν περάσει SGS CE την επαλήθευση TUV BV και $cu-TR, και το εργοστάσιο πέρασε τη διεθνή πιστοποίηση ISO9001-2008, IS014001: 1996 περιβαλλοντικό και ποιότητα ISO28001-2001, πιστοποίηση υγειών και ασφαλειών. Η επιχείρησή μας έχει το τέλειο σύστημα ποιότητα-ελέγχου, το ακριβές και περιεκτικό σύστημα διαχείρισης, την ισχυρή ικανότητα παραγωγής και τα προηγμένα μέτρα δοκιμής, εγγύηση υψηλή - μερίδιο ποιότητας, παραγωγής, ανταγωνιστικότητας και αγοράς.
FAQ
Α: Μπορείτε να παρέχετε την υπηρεσία συνήθειας;
Β: Ναι, φυσικά. Είμαστε κατασκευαστής και έχουμε την ομάδα μηχανικών μας. Μπορούν να επιλύσουν το προσαρμοσμένο σχέδιο σύμφωνα με το σας
απαίτηση. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι πρέπει να μας πείτε τι χρειάζεστε.

Α: Υπάρχουν οποιοιδήποτε επαγγελματικοί τεχνικοί για να βοηθήσουν την εγκατάστασή μας;
Β: Ναι. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα εγκαταστάσεων, η οποία ήταν ήδη σε πολλές χώρες για να βοηθήσει την εγκατάσταση. Εάν χρειάζεστε τους τεχνικούς μας για να προσφέρετε αυτήν την υπηρεσία, παρακαλώ μας ενημερώστε εκ των προτέρων. Έτσι ώστε μπορούμε να τακτοποιήσουμε τους κατάλληλους τεχνικούς στη χώρα σας.

Α: Εάν μπορείτε ή όχι να προσφέρετε τα αντιστοιχημένα ανταλλακτικά;
Β: Ναι, ως ενιαία δοκό κατασκευαστής πώλησης υπερυψωμένων γερανών 10 τόνου, μπορούμε να προσφέρουμε όλα τα σχετικά ανταλλακτικά. Όπως η μηχανή,
οι ανελκυστήρες, τύμπανα, ρόδες, αρπαγές, γάντζοι, ράγες, ακτίνες ταξιδιού, εσώκλεισαν την μπάρα τροφοδότησης, κ.λπ.

Α: Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την ποιότητα;
Β: Πριν από την παράδοση, κάθε προϊόν θα εξεταστεί αυστηρά και θα σας στείλουμε την ποιοτική πιστοποίηση. Είστε alsowarmly
καλωσορισμένος στο εργοστάσιό μας για να κάνει τις επιθεωρήσεις.
«Στείλετε την έρευνα» για να μας έρθετε σε επαφή με, παραδίδουμε ένα προσαρμοσμένο PDF
με τις τεχνικές πληροφορίες και το φυλλάδιο για να υποστηρίξει τις μοναδικές ανάγκες ανύψωσής σας.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Carol Wang
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)